Tekno Touch Sünger | Kadife Kaplı Akustik Sünger | Ses Kesici Akustik Kumaş

Tekno Touch Sünger

Akustik Süngerler Solo Akustik Okuma Süresi: 2 Dakika

Ses yalıtım malzemelerinden olan tekno touch süngerler estetik görüntüleriyle dikkat çekmektedirler.Standart süngerlerden 10 kata kadar daha dayanıklı olan, alternatif renkli olarak üretilen tekno touch süngerler ipeksi yüzeyi ve farklı desenleri ile sınırsız alternatifler sağlamaktadır.Fireflex ve basotect süngerler ile üretilen tekno touch süngerler antibakteriyel özellik taşır. Yumurta yüzeyli ya da spesiyal piramit olarak kullanılabilir.Tekno touch süngerler akustik düzenlemeyi ve ses emilimini optimum düzeyde sağlamaktadır.

IMG-20160224-WA0026
Tekno Touch Sünger
IMG_1738

Kullanım alanı oldukça geniş olan akustik süngerlerin uygulanmasında amaç ses yalıtımı ve ses akustik düzenin sağlanmasıdır. İpeksi akustik ses emici özelliği barındıran tekno touch sünger, yapısal olarak diğer süngerlerden çok farklı değildir.

IMG-20160119-WA0004

Yalnızca ipeksi olması yanma geciktiricidir ve nedenle diğer süngerlerden kolaylıkla ayırt edilebilir.Kendinden yapışkanlı olarak da imal edilen tekno touch süngerler bordo, yeşil, kırmızı ve lacivert renkleri renk çeşitleri arasındadır. Ses kayıt odaları, prova odaları, reji odaları, mix odası gibi mekanlarda kullanılmaktadır. Ürün çeşitleri ise düz akustik, akustik labirent, yumurta sünger, akustik spesiyel süngerdir.

IMG-20151222-WA0006

Sosyal Ağlarda Paylaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir